Golvläggare

Mattor, Parkett, Kakel & Klinkers.

Din lokala golvläggare i Örebro län

Det finns många olika slags golv och lika många olika golvläggare. Vi garanterar ett proffsigt utfört arbete med våra erfarna golvläggare.

Jag och Peter har arbetat med golvläggning i många år och är verksamma i Nora, Lindesberg, Örebro, Kopparberg, Frövi, Storå, Ljusnarsberg, Guldsmedshyttan & Karlskoga.

Vi har även utfört golvläggningsarbeten i Karlstad, Kumla, Hallsberg och Arboga så tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med golvläggning på din ort.

Vi har lagt golv tillsammans i över 65 år. Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Vinylgolv

Vinylgolv är mjuka och är ljuddämpande vilket gör att de passar bra i t.ex. barnrum.Eftersom de tål väta så kan man lägga de även i köket.

Linoleumgolv

Linoleumgolv är en tålig typ av golv som har ljuddämpande egenskaper, men bör inte läggas i fuktiga miljöer då de påverkas av väta.

Sten- och klinkergolv

Ett mycket tåligt golv som håller länge. Golvet fungerar utmärkt i köket, hallen eller i badrummet. Det man bör tänka på är att både sten- och klinkergolv är kalla material så man bör lägga golvvärme före man lägger sten eller klinkergolv.

Textilgolv

Heltäckningsmatta blev populärt för många år sedan och populariteten har hållit i sig även på senare år. Textilgolv absorberar ljud otroligt bra och är samtidigt otroligt sköna att gå på vilket gör att texilgolv passar ortoligt bra i bland annat sovrum och vardagsrum.

Kontakta oss för en offert

Oavsett om du äger villa, radhus eller bostadsrätt så hjälper vi dig med ett nytt golv eller matta. Både privatpersoner och företag. Vi byter och lägger bland annat mattor, parkett, kakel & klinkers. Vi lägger golv både vid renoveringar och nybyggnationer.